۱. قبل از شروع کردن به مطالعه، مکان مطالعه را آماده کنید و به عوامل مهمی مثل نور مناسب و میز و صندلی راحت خیلی توجه کنید.
۲. بعضی از دانشآموزان ترجیح میدهند در کتابخانه مطالعه کنند و بعضی دیگر ترجبح میدهند در منزل باشند. انتخاب مکان مطالعه، به شرایط خودتان بستگی دارد.
۳. از سیستم برنامه ریزی هوشمند تحصیلی راز بخواهید که برنامه مختص شما را برنامهریزی کنید تا هنگام مطالعه، برای انتخاب درس، سردرگم نشوید و وقتتان هدر نرود.
۴. برای همهی درسها بهتر است قبل از مطالعهی کتابهای کمکآموزشی یا دیدن فیلم آموزشی، یک بار کتاب درسی را مطالعه کنید. که سامانه هوشمند برنامه ریزی درسی و کنکوری براساس منابع و بخش های اصلی کتاب برنامه ریزی منحصر به فرد به شما می دهد و بعد از مطالعهی کتاب درسی، به سراغ منابع دیگر بروید.
۵. فیلمهای آموزشی، جزوات دبیران، درسنامههای کتابهای کمکآموزشی و... کمک زیادی به یادگیری مفهومی مطالب درسی خواهد کرد.
۶. هنگام مطالعه کتاب ها وسواس زیادی نداشته باشید چونکه سامانه برای شما دوره تکرار و عناوین را مشخص می کند. سعی کنید وقت خود را بین مطالعهی تشریحی و تستزنی تقسیم کنید.
۷. با استفاده از ماژیک یا خودکارهای رنگی، نکات مهم را نشاندار کنید. همچنین برای تستهایی که در آنها مشکل داشتهاید، علامت بگذارید. (از سامانه هوشمند برنامه ریزی درسی دیران کنکور بخواهید عناوین مهم کنکوری هر بخش را به شما نمایش بدهد تا علامت گذاری کنید)
۸. اززمان ها و ساعت مطالعهی خود که سیستم برای شما مشخص کرده است یک پرینت بگیرید و با هدفگذاری در روزهای آینده سعی کنید به ساعت مطالعهی خود بیفزایید.
۹. در برنامهریزی درسی از سیستم هوشمند بخواهید که حتماً زمانی را برای مرور مطالب در نظر بگیرید.